21-05-2019 - CONTACT

Met al die prachtige TENSOR TOOLS bouw je als het ware een soort relatie op. Dat mag heel vreemd klinken, maar het gebeurt in de loop van de tijd, zonder dat je er erg in hebt.

Mocht je dit vreemd vinden, denk dan maar even aan mensen, die hun auto inruilen en met pijn en moeite afscheid nemen van hun oude karretje.

Met de coils, de kleine harmonizer, de wands, het hangertje.....bij al die momenten om je intentie neer te zetten is er een moment, waarop je fysiek contact hebt.....de desbetreffende tool even vasthoudt en met je innerlijke zintuigen het idee voor jezelf neerzet.

Mijn grote harmonizer staat op een prachtige houder en heeft een zuiverende opdracht, maar het viel mij de laatste tijd op, dat de kleuren niet zo fris en fruitig waren ondanks mijn maandelijkse schoonmaak.

Ik besefte toen, dat het de enige tensor tool is, die ik nooit vasthoud. Hét moment dus om daar verandering in aan te brengen. Hij is best zwaar, maar voelt ook krachtig.

Alles staat met elkaar in verbinding. Alles is trilling van atomen en moleculen. Ik hoop, dat mijn grote harmonizer binnenkort zich weer laat zien als de stralende krachtige tool, die hij is.

03-06-2019 - WORKSHOP

In de middag van deze workshop vertelde Maurice over de tensortechnologie en vanuit de groep kwamen ook direct wat reacties van mensen die met de tensortools mooie resultaten hadden ervaren.

De kern van zijn verhaal gaf hij als volgt aan: "Geef de intentie aan de Kosmos om tot je essentiële zelf te komen. Je kan je door de tensortools bewust worden van het groter geheel, het groter bewustzijn."

Maurice had ook zijn nieuwe heart activator meegenomen en natuurlijk wilde ik daarin staan om te ervaren wat deze activator mij zou brengen. Ik stond in de activator op een moment, dat ik nog niet helemaal de kern van de dag te pakken had en mijn vraag was: "Wat kan ik nou leren van deze dag?"

Op dat moment zag ik witte gedaanten op ontspannen en vrolijke wijze over een balustrade hangen en ze zeiden tegen mij: "Laat alles over je heen komen....als een douche. Morgen weet je het!"

13-07-2019 - EEN KLEIN STAPJE

Bij het gebruik van de tensor tools zet ik altijd een intentie neer en vraag daarbij om hulp en steun.

Dat laatste is iets wat ik vandaag spontaan bij de eerste tensor tool vergat en ik bedacht mij direct, dat dit stapje ook inderdaad weggelaten kan worden. Het deed me denken aan de keren, dat ik een medicijn vergat en heb dat altijd als teken opgevat, dat het niet meer nodig was. Ho ! Ho ! Nou niet zo maar stoppen met medicijnen, die de arts voor langere tijd heeft voorgeschreven. Dat wil ik niet op mijn geweten hebben.

De boodschap vandaag was duidelijk: "Je intentie neerzetten is genoeg."

20-08-2019 - EEN GROTE STAP

                       - Mijn mastercoil wordt opgeladen door 4 Andara kristallen -

In mijn praktijk heb ik een belangrijk uitgangspunt: Verken je mogelijkheden.....en.....dat geldt natuurlijk ook voor mij. Niets is leuker om te blijven ontdekken, te blijven ervaren, je te verwonderen en te leren.

Onder het kopje ANDA KRISTALLEN valt af te leiden, dat dit mijn nieuwe stap is: Andara kristallen. Dat ik daar in deze rubriek van de tensor tools over begin wordt al gauw duidelijk.

Voor mij is een Cursus in Wonderen een belangrijke informatiebron, waarbij al snel duidelijk is geworden, dat het geen puur theoretisch boek is, maar dat je de geleerde informatie ook echt moet gaan LEVEN!

Met behulp van de tensor tools kon ik de Cursus-intenties neerzetten en het eind van die ontwikkeling was, dat ik een kleine coil (de pendant) ben gaan gebruiken, die mij dagelijks hielp om al deze intenties in geconcentreerde vorm als mantra neer te zetten.

Het aanschaffen van de Andara kristallen zet mij weer een stap verder op mijn spirituele weg. Het voelde even, alsof ik de tensor tools ontrouw zou worden. Had Maurice dan toch gelijk, toen hij beweerde, dat je dan ook de tensor tools op een bepaald moment weer loslaat ?

Ik wil dat best geloven, maar al zo gauw ? Ik ben er net een jaar mee bezig.

De Andara kristallen boden mij in een korte meditatie bij deze stenen direct een oplossing.

Overdag draag ik de mantra-coil (ik noem hem master-coil) vaak bij mij en de opzet is nu om deze kleine coil *s nachts op te laden tussen de Andara kristallen. Op die manier bereik ik een fantastische synthese: Cursus in wonderen/tensor tools/Andara kristallen in één !!

Bijgaande foto laat zien, hoe dit idee in mijn meditatie/werkkamer zichtbaar is.

28-08-2019 - WEER EEN STAPJE VERDER

Met het aanschaffen van de 5de Andara kristal de Silver Luna kwam er een klein probleempje om de hoek kijken.

Kon bij 4 kristallen de mastercoil nog prachtig in het midden liggen, bij 5 kristallen ligt dat even anders.

Een reclame in een buurtblaadje bracht uitkomst: er moest gewoon een dimensie bijkomen en zo verhuisde de mastercoil een level hoger. Je zou kunnen zeggen....precies waar hij ook thuis hoort.

       De vraag is: "Wie beïnvloedt wie? Of is er hier sprake van een wisselwerking ?"

Ik denk dat laatste. Ik vraag de mastercoil zijn intenties duidelijk te maken aan de Andara*s en ik vraag de Andara*s om mijn mastercoil op te laden en te versterken met hun werking.

Volgens mij lukt dat allemaal aardig.

06-09-2019 - AFSLUITING

Bij deze sluit ik het kopje TENSOR TOOLS II af met de bijgaande foto die heel mooi weergeeft, hoe de ontwikkeling met de tensor tools en de Andara kristallen zijn samengekomen.

Op de foto is te zien, hoe de Andara formatie van nu 8 kristallen de energie doorgeeft en daarmee de master coil oplaadt. De mastercoil op zijn beurt geeft mijn intenties door aan de Andara kristallen.

Er lijkt met de ANDARA KRISTALLEN een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Deel deze pagina