01-03-2022 - ENERGIE VAN DE ENGELEN

02-03-2022 - DE VERDWIJNING VAN HET UNIVERSUM

03-03-2022 - INNERLIJKE VREDE (2)

04-03-2022 - TER ONDERSTEUNING

05-03-2022 - BESCHERMING

06-03-2022 - ORGEL

07-03-2022 - SIGNAAL

08-03-2022 - NIET NORMAAL

09-03-2022 - EERSTE VLINDER

10-03-2022 - BATH TIME (COMMUNICATIE)

11-03-2022 - LEESTIP

12-03-2022 - OP-Z*N-KOP-WAARNEMING

13-03-2022 - BESCHERMING (2)

14-03-2022 - HOE DOE JE DAT DAN ?

15-03-2022 - ZONNEVLECHT

16-03-2022 - EVALUATIE

01-03-2022 -  ENERGIE VAN DE ENGELEN

Het eerste verhaaltje van mijn extra blog eindigde met de zin: "Donkere wolken pakken zich samen, maar het blijft belangrijk om naar het licht te kijken, dat er altijd doorheen schijnt."

Natuurlijk betrap ik mezelf erop, dat de situatie in de Oekraïne als een soort ondertoon mijn dagelijks leven beïnvloedt. Er zijn nu zaken, die ik absoluut minder belangrijk vind en ik vind het ook enigszins lastig om dingen in de toekomst te plannen.

Toch is het van levensbelang om met een hoopvolle blik naar de hele situatie te kijken in het vertrouwen, dat vroeg of laat het besef doordingt, dat we elkaar niet moeten bestrijden en dat we door onzichtbare draden verbonden zijn.

Iedere maand als ik weer met een nieuwe blogmaand start en alles nog blanco is, vraag ik me iedere keer weer af...........wat zal er gebeuren, waar ik in spirituele zin anderen misschien een klein stapje mee kan ondersteunen en inspireren.

Ik weet het niet en daarom laat ik het voor nu even over aan de Engelen......vandaar de Engelensteen.

02-03-2022 - DE VERDWIJNING VAN HET UNIVERSUM

Ik heb het eerder over dit boek gehad, omdat het op zeer bijzondere wijze je kan helpen om alles wat in deze tijd gebeurt, niet alleen te begrijpen, maar vooral om je een denkkader te geven.

Het is een boek, dat jou uitnodigt om op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken en kan jou daarbij enorm steun geven om in deze toch soms merkwaardige tijden overeind te blijven.

03-03-2022 - INNERLIJKE VREDE (2)

In de februarimaand schreef ik zowel in het februariblog als in het extra blog al over innerlijke vrede en dat het daarbij belangrijk is controle en oordeel los te laten.

Dat *loslaten* is een langdurig proces. Het is niet zo, dat je daar eerst een meester in moet worden, voordat je innerlijke vrede bereikt.

Naarmate je meer en meer in staat bent om oordeel en controle los te laten, hoe meer je innerlijke vrede bereikt. Hoe meer je innerlijke vrede bereikt, hoe makkelijker het wordt om oordeel en controle los te laten.

Het is dus een wisselwerking en het vergt de nodige inzet. Bovenstaand boek is een prachtig hulpmiddel ter ondersteuning.

04-03-2022 - TER ONDERSTEUNING

Ga met je aandacht naar je hartchakra

Maak een verbinding met je vijfde chakra

Ga terug naar je hartchakra

💔

Maak een verbinding met je derde chakra

Ga terug naar je hartchakra

💔

Maak een verbinding met je zesde chakra

Ga terug naar je hartchakra

💔

Maak een verbinding met je tweede chakra

Ga terug naar je hartchakra

💔

Maak een verbinding met je zevende chakra

Ga terug naar je hartchakra

💔

Maak een verbinding met je eerste chakra

Ga terug naar je hartchakra

💔

Voel nu,  dat alle chakra*s als één geheel met elkaar verbonden zijn.

Je staat nu vanuit je hart in je eigen kracht.

SCHEMATISCH:

💔 HARTCHAKRA - KEELCHAKRA - HARTCHAKRA

💔HARTCHAKRA - ZONNEVLECHT - HARTCHAKRA

---------------------------------------------------------------

💔HARTCHAKRA - VOORHOOFDSCHAKRA - HARTCHAKRA

💔HARTCHAKRA - SACRAALCHAKRA - HART CHAKRA

--------------------------------------------------------------

💔HARTCHAKRA - KRUINCHAKRA - HARTCHAKRA

💔HARTCHAKRA - WORTELCHAKRA - HARTCHAKRA

05-03-2022 - BESCHERMING

Er gebeuren zoveel nare dingen in de wereld, dat ik me bijna schuldig zou voelen (gelukkig heb ik dat woord uit mijn woordenboek geschrapt) dat ik zo bezig ben met zaken, die je hier in mijn blogs leest. 

Wat mij zelf opvalt, dat juist in zo*n periode, ik steeds verder kom met het bereiken van innerlijke vrede en dat staat nogal in tegenstelling tot de vrede in de wereld. Maar als alles *in-het-klein* begint, is dit wellicht het beste dat ik kan doen.

Jaren geleden deed ik op de Veluwe een cursus met een Amerikaans medium, waar ik na een sessie heel sceptisch was. De spirituele wereld had iets voor mij in petto en droeg mij op in de foetushouding te gaan liggen en mijn leven trok in jaartallen aan mij voorbij.

Deze bijzondere ervaring eindigde met 3 keer de boodschap: "Now you are a crystal child" en vervolgens 3 keer "You will be reborn".

De laatste tijd ben ik intensief bezig met de Andara kristallen en na het drinken van wat zonnewater schoot mij deze ervaring en met name de boodschap "Now you are a crystal child" te binnen.

Ik schrijf dit op, omdat ik een soort blokkade in mij zelf voel en me herhaaldelijk afvraag of ik in maart onder deze omstandigheden nog wel iets *uit-de-pen* krijg. 

De herinnering van bovenstaande bijzondere ervaring doet mij beseffen, dat we zonder het soms te weten....geleid worden en alles op het juiste moment en de juiste plaats (ook al is dat nu mondiaal gezien even moeilijk te geloven) uiteindelijk goed zal komen.

06-03-2022 - ORGEL

Ik ben absoluut geen voorspeller en zeker niet, als het om grote mondiale gebeurtenissen gaat.

Vandaag googlede ik even de nodige informatie over kristalkinderen (heel interessant) en keek vervolgens even naar de Schumann resonantie (links) en de uitslag van de zonnevlammen (rechts).

Beide afbeeldingen deden me denken aan een orgel en mij overviel een soort gevoel met bijbehorend beeld, dat de spirituele wereld toch echt bezig is om datgene, wat zich nu afspeelt en ons allemaal zo bezighoudt,                                                                          in goede banen te leiden.

Ik wil nooit gelijk hebben, want dat interesseert me niets. Maar deze keer.....

07-03-2022 - SIGNAAL

Ooit zei ik tegen mijn echtgenote: "Als dat gebeurt, steek ik de vlag uit."

En ja hoor....vandaag was het zover.

De vlag ging uit, maar al heel snel voelde het niet goed. Sterker nog....het voelde zelfs fout in mijn lichaam.

EVEN WAS IK MIJN INNERLIJKE VREDE KWIJT !

Notabene heb ik vaak aan mensen uitgelegd: "Als je iets uit liefde doet, is het altijd goed. Als je problemen krijgt, moet je eens kijken, waar je zelf de mist in bent gegaan."

Echt...het is een wet en zo werkt het altijd.

Je raadt het al. De vlag is inmiddels gestreken.

De innerlijke vrede was ook heel snel weer terug. 

09-03-2022 - EERSTE VLINDER

De sneeuwklokjes zijn langzamerhand over hun hoogtepunt heen en het is nu de tijd van de narcissen.

Hier en daar verschijnt ook al iets van een hyacint en de blauwe druifjes worden hier en daar ook al zichtbaar.

Wat gaat het snel in de natuur allemaal. Heerlijk om te zien en het een volgt het ander in rap tempo op.

Dus....iedere dag genieten maar !

10-03-2022 - BATH TIME (COMMUNICATIE)

De leukste berichten komen vaak onverwacht. Gisteravond lieten de Andara*s weten (ja...ik weet ook niet, hoe het werkt) dat ze graag weer uit hun bad wilden en weer aan de slag wilden gaan.

Ze hebben een week in de winter- en zomeruitvoering gelegen (zuiveren en opladen van water) en na 2 dagen in de waterbowl, vonden ze het blijkbaar welletjes zo.

Vandaag was ik dat even vergeten, maar nadat ik de foto had gemaakt met de hele familie in bad, moest ik gewoon wel overgaan tot actie.

De dames en heren (ze weten precies wat ze willen) liggen nu weer op hun gewone plek.

11-03-2022 - LEESTIP

Dit bericht van Michael Love is heel interessant om even te lezen.

Het zou heel goed kunnen, dat je bepaalde klachten hebt, waarvan je denkt: "Hé...wat is er met me aan de hand?"

Bij mij was het zo aanwezig, dat ik vanochtend zelfs besloot een zelftest te doen. Gelukkig was deze negatief.

Maar na het lezen van ML*s bericht begreep ik, dat in deze periode voor gevoelige mensen bepaalde *ascentie symptomen* heel begrijpelijk zijn.

Lees het bericht (even googelen)  en voel de hoop, die het je geeft in deze roerige tijden !

12-03-2022 - OP-Z*N-KOP-WAARNEMING

Het zal je niet ontgaan zijn.........ik ben een groot fan en nog steeds student van *Een Cursus in Wonderen*. Ik neem het dit kalenderjaar weer voor de zoveelste keer door en ik weet zeker, dat ik me op dit moment zonder deze Cursus totaal anders in deze wereld zou voelen.

Ooit had ik bedacht er een cursus of les in te geven, maar de Cursus zegt daarover, dat dat helemaal niet hoeft. Iedereen loopt z*n pad en er voeren vele wegen tot.......

Mocht je toch in een soort twijfelfase zitten, dan ben ik best bereid om je in deze lastige maar mooie *materie* wat wegwijs te maken.

Vandaag las ik weer over een van de vele mooie thema*s, die aan de orde komen: de op-z*n-kop-waarneming.

Het komt er in het heel kort op neer, dat je je INNERLIJKE VREDE ernstig bedreigt, als je jezelf in een lichaam ziet en de waarheid buiten je.

Aangegeven wordt, dat je lichaam buiten je is: buiten je denkgeest (het lichaam is een projectie).

Vooral de slotzin vind ik heel mooi en inspirerend, als er gezegd wordt, dat *zonder-lichaam-zijn* onze natuurlijke staat is.

13-03-2022 -  BESCHERMING (2)

Afgelopen week hebben we nogal wat pittig zonnestormen gehad met pittige uitslagen met als uitschieters drie keer een heftige zonnestorm = K5.

Voor vandaag waren er nogal wat gevolgen aangekondigd met als hoogtepunt "A cosmic blast containing a very dense and powerful plasma cloud which is predicted to impact the eastern seabord of America at approx 2 PM est on sunday 03132022." (last message ML)

Gezien de mogelijke *ascentie symptomen* was het niet zo vreemd, dat ik vandaag lichte misselijkheid, onrust, lichte hoofdpijn en wisselend koud/warm ervaarde.

Ik was voorbereid en heb me dus vandaag een beetje rustig gehouden.

In afwachting van de daadwerkelijke impact (dat zou Nederlandse tijd 20.00 uur zijn) was het een beetje, alsof ik op de uitslag van een examen zat te wachten.

Om 18.00 uur voelde ik plotseling een laag warmte om mij heen, die heel beschermend voelde en eruit zag als een laag schuimrubber. Dat bleef de hele avond om mij heen hangen.

Voorlopig zijn we nog niet van deze invloeden af, want terwijl ik dit schrijf (zondagavond) zie ik op de grafiek van de zonnevlammen, dat we inmiddels zijn *getrakteerd* op 2 keer een K6 zonnestorm (uitzonderlijk hoog) en 1 K5 uitslag.

Er gebeurt kosmisch van alles en misschien beleven we ook in dat opzicht historische tijden.

14-03-2022 - HOE DOE JE DAT DAN ?

Hoe kan je nu voor jezelf een gronding maken ?

Hoe maak je je aura schoon ?

Hoe kan je een chakra openen of sluiten ?

Dit soort vragen krijg ik nog wel eens te horen of komen aan de orde in een sessie.

Het is echt heel simpel.

Je geeft jezelf mentaal de opdracht iets voor elkaar te krijgen en je maakt er een plaatje bij.

Meer niet ! Je hoeft er helemaal niet in te geloven of iets extra*s te doen. Zo werkt het !

Vandaag had ik zelf zo*n akkefietje bij de hand. Mijn bescherming die ik gisteren kreeg en waar ook een duidelijk beeld bij was, voelde vandaag als beklemmend. Ik had het ook ontzettend warm. Ik realiseerde me, dat ik deze bescherming wellicht niet meer nodig had. Het had vannacht z*n werk gedaan.

Ik ging er even voor zitten en haalde het beeld terug van de bescherming (het zag eruit als een dikke laag schuimrubber) en gaf mentaal de wens te kennen, dat ik het niet meer wilde. Ik haalde het er gewoon af. Er bleek nog een soort *geraamte/constructie* te zitten net als bij een tent. Ik schroefde de stangen los en gooide ze weg. Nog even flink een *blazer* erop gezet.

Bij de Matrixmethode zouden ze zeggen: "En nu er nog even een veld mooie bloemen voor in de plaats zetten."

Ik voelde me direct erna een stuk beter en had het niet meer zo warm. Missie geslaagd !

15-03-2022 - ZONNEVLECHT

Ken je de uitdrukking: "Nou...dat komt wel binnen !" 

Vast wel en vraag je nu maar eens af, WAAR dat binnenkomt.

Niet voor niets krijgen we in bepaalde situaties, waar informatie of emotionele omstandigheden ons raken, pijn in ons maag. Op z*n minst voelen we daar in die omgeving iets.

Dit derde chakra (plexus solaris) *de-plek-waar-het-vuur* brandt, was bij mij na de afgelopen dagen behoorlijk oververhit. De plasmawolken en de zonne-energie hadden mijn derde chakra behoorlijk geraakt om niet te zeggen gekraakt, hetgeen zich uitte in nog steeds een licht misselijk gevoel.

Ik heb mij eerst stevig gegrond (iets dat we heel vaak vergeten, maar eigenlijk iedere dag even zouden moeten doen). Daarna heb ik de chakra-oefening gedaan, die ik beschrijf in het blogverhaaltje van 4 maart.

Vervolgens heb ik de Engelen van genezing om hulp gevraagd bij het genezen van mijn derde chakra: "Lieve Engelen van genezing, willen jullie alsjeblieft helpen mijn derde chakra te genezen. Dank jullie wel." En dat dan drie keer.

Het voelde eigenlijk direct zachter en ik bleef nog even zitten in de maartse zon, die voor het eerst lekker aanvoelde in mijn tuin.

16-03-2022 - EVALUATIE

Ik had echt nooit gedacht, dat je je van sterke zonnestormen zo beroerd kon voelen. Natuurlijk ben ik een gevoelig jongetje, maar dit......ik zal deze ervaring niet gauw vergeten. Het was ook niet niks: K4, K6, K5, K6, K6 en K6 (13/14 maart).

Natuurlijk is het wel een beetje voor een goed doel, want je wordt in spiritueel opzicht behoorlijk opgeladen en je dna wordt opgewaardeerd en kan op een hoger niveau opereren.

Althans.....volgens de berichten van ML en ik hoop een beetje, dat het zo werkt en deze vervelende dagen niet voor niks waren. 

Ik vond het ook wel geruststellend, dat "LOWER CONSCIOUS BEINGS ARE ALSO EFFECTED BY THESE HIGH-VIBE LIGHT WAVES, THOUGH NOT NEARLY AS MUCH AS HIGHER CONSCIOUS BEINGS."

Persoonlijk houd ik niet zo van dit soort indelingen, maar ik moet toegeven, dat de gedachte wel door mijn hoofd ging. Mijn grootste hoop is, dat betrokkenen bij dat afschuwelijke conflict een beetje bij zinnen komen en hier en daar hoor ik tussen de regels door ook al wat *beweging*.

Verder was het opmerkelijk, dat ik vanochtend in bed wakker werd met een sterk gevoel in mijn lichaam, dat de hele boel gezuiverd was. Het voelde allemaal heel licht aan.

Slotsom van deze evaluatie is, dat ik er toch nog steeds een beetje van bij moet komen en mijzelf hierbij gun om de maartblogmaand af te sluiten.

Dus......tot april !

Deel deze pagina