15-10-2019 - HET OOG VAN GOD

Dat is nogal wat deze boodschap (zie oktoberblog 14/10) en dus ging ik vanochtend heel rustig voor mijn Andara*s zitten en stelde de vraag: "Wat wordt bedoeld met het Oog van God ?"

Het antwoord kwam direct:

"Verbind je met je Hoger Zelf......het oog moet je zien als het oog van een orkaan. Daar heerst volledige rust en alleen in volledige rust krijg je Kennis."

"De vierbladige bloem die je in je formatie kan zien, staat symbool voor Wijsheid, Kennis, Vertrouwen en Overgave. Probeer het niet te begrijpen, want het verstand en begrip zijn van deze wereld. Verbind je met je Hoger Zelf en voel aan, wat er bedoeld wordt."

Ik pakte de Silver Luna en in alle rust liet ik dit antwoord even bezinken en langzaam drong tot me door, dat het in dit leven wellicht onze opgave is inhoud aan de vorm te geven.

Het mooie is, dat in deze boodschap met Kennis.....Liefde wordt bedoeld.

EPILOOG: In feite is deze boodschap om in volledige rust te komen een aanwijzing om met je aandacht naar binnen te gaan. Daar vind je wie je bent, daar vind je wat je moet doen, daar vind je je geluk, daar vindt creatie plaats. Alleen daar kan je je eigen situatie veranderen.

16-10-2019 - GESPREK

Tijdens mijn spirituele reis naar het grensgebied van Rusland en Finland heb ik gecommuniceerd met stenen. Toen ik dat op mijn werk vertelde, is mij dat jarenlang nagedragen. Maar.....ik verkeerde in goed gezelschap, want prinses Irene praatte met bomen.

En dus...begroet ik iedere ochtend mijn Andara*s: "Hoi Andara-team !" En ik heb ze vandaag gevraagd, of ze het fijn vinden, dat ze als formatie in deze nieuwe vorm liggen. Ik kreeg een kinderlijk enthousiasme terug: vrolijk en met applaus.

En toen kwam de boodschap:

"Wij vinden het fijn om in deze vorm te liggen, want met onze inhoud geeft het een bepaalde structuur aan de ruimte. Inhoud heeft vorm nodig, anders zou het zich in deze wereld niet kunnen manifesteren. Daarentegen.......vorm zonder inhoud is niets."

En dat.....moest ik echt direct opschrijven.

17-10-2019 - VORTEX

Afgelopen zomervakantie heb ik daar de heer des huizes drie keer een healing gegeven. Dat was een bijzonder gebeuren, waarbij we van tevoren hadden afgesproken niet bezig te zijn met verwachtingen en resultaten. Gezien de soort klachten was dat zonder meer een goed uitgangspunt.

In de herfstzon zat ik vanmiddag wat weg te dromen en had ik een soort fantasie, hoe ik dit het volgend jaar zou aanpakken, maar dan wel met behulp van een speciale Andara, die een extreem hoge healingvibratie heeft.

Tien minuten later - en ik was in gedachten absoluut met iets anders bezig - zag ik boven mijn Andara-team (innerlijk zien) een vortex ontstaan. Iets dat ik in de dagen ervoor ook al een paar keer had *opgemerkt*. De Andara-formatie verhief zich al draaiend als een soort drone langzaam omhoog en de centrale steen - de Silver Luna (zie foto) - werd als het ware omhoog geschoten als vanuit een katapult.

Toen ik dit zag gebeuren, stuurde ik deze kristal onmiddellijk naar het vakantieadres, waar de Andara als een soort insect op een bepaalde plek bij de gastheer van mijn vakantieadres bleef hangen. Daar deed het *zijn werk*.

Op een bepaald moment keerde de Andara weer terug naar de *basis* zonder dat ik iets hoefde te doen.

Een bijzondere ervaring om mee te maken.

18-10-2019 - SYMMETRIE

Toen mijn Andara-team compleet was, werd al gauw duidelijk, dat deze formatie symmetrisch van vorm was. Dus besloot ik de kristallen ook precies op het midden van de kast te leggen, waar ze op liggen. Het was een verschuiving van niet meer dan 10 centimeter.

Een paar dagen later realiseerde ik me - zittend beneden op de bank - dat de Andara-formatie precies boven mijn hoofd (nog geen 2 meter) ligt. En ja...dan komt de perfectionist in mij boven.

Op de eerste verdieping gemeten......hoe ver van het raam? Beneden op de bank  gemeten......hoe ver van het raam. Uiteindelijk hoefde ik de bank maar enkele centimeters op te schuiven om op de centimeter precies onder de Andara-formatie te zitten.

Sommige mensen vinden mij een rustig en geduldig iemand, maar onderhuids kolkt vaak de vulkaan. Mijn begeleiders uit de spirituele wereld wisten dat blijkbaar al heel lang, want jarenlang duurden mijn meditaties vaak niet langer dan 10 minuten. Ik was snel weg en snel weer terug, maar de lessen waren vaak indringend !

Terug naar nu: de zitplaats op de bank noem ik nu *Positie X* en het is voor mij een baanbrekende ervaring om te merken, dat ik daar een overweldigende rust ervaar. Op die plek voel ik mij verbonden met mijn Hoger Zelf. Het is een verbinding, die er gewoon direct is en eerlijk gezegd voel ik ook, dat de energielijn nog verder omhoog doorloopt tot aan het Universeel Bewustzijn.

Dat laatste zou ik niet durven beweren, als ik niet verschillende keren in mijn leven die ervaring al zou hebben gehad.

De Andara*s blijven mij verrassen. Ze communiceren en blijken de laatste dagen een sterk healend vermogen te hebben.

"Wat gaat er nog meer gebeuren?" Dat vraag ik me de laatste dagen wel eens af.                  Ik heb heel sterk het gevoel, dat ik aan het begin sta van een ontwikkeling, waarbij healing, communiciatie en informatie een belangrijke rol spelen.

12-11-2019 - TEGEN ALLE AFSPRAKEN IN

Mijn Andara team is compleet......laat daar geen misverstanden over bestaan. Daarom besloot ik een tijd geleden om niet meer in de verleiding te komen en de website van mijn Andara hofleverancier niet meer te bezoeken.

Maar zoals bij zoveel verleidingen (daarom heet het ook verleiding) bezocht ik vorige week toch weer deze site en zag daar de gestreepte Lady Nellie. Een bijzondere Andara kristal, waarvan ik eigenlijk diep van binnen wist, dat die ooit wel eens bij mij terecht zou komen.

Ik heb een paar dagen getwijfeld en het klinkt misschien raar......ik had er gewoon geen goede plek voor en dan bedoel ik een plek, waarbij deze kristal volledig tot z*n recht zou komen. Dus eigenlijk stond het bord op *nee*.

Twijfelen...wel willen...geen plek, het bleef me bezig houden. Totdat ik afgelopen zondagavond een plek creëerde, waarvan ik dacht: "Dit is het." Maar daarmee was nog geen besluit genomen.

Van zondag op maandagnacht lag ik in bed en heb mij verbonden met deze Andara. Op borsthoogte kreeg ik al heel snel een brede warme band. Een bijzondere ervaring waarmee de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Ik ben mijn bed uitgestapt en heb deze prachtige kristal besteld.

13-11-2019 - Lady Nellie

De gestreepte Lady Nellie kristallen werden ontdekt vlak voordat Lady Nellie als *guardian* van het Andara depot in Californië haar lichaam verliet.

Deze kristallen dragen haar spirituele hart en energieën.

Het kristal heeft een voortdurend veranderende kleur van lichtblauw het palet doorlopend tot aan donkerblauw toe.

Het is een kristal van transmutatie om te kunnen leven in Goddelijk vertrouwen, gratie en flow gestoeld op licht en onvoorwaardelijke liefde.

27-11-2019 - INANNA

Deze Andara wordt (net als mijn mastercoil) een resigenoot, die overal mee naar toe gaat. Daarmee is direct uitgelegd, waar de behoefte vandaan komt om deze kleine Andara aan te schaffen.

Mijn Andara-team ligt als een vaste formatie op mijn witte kast en de Lady Nellie functioneert als een soort antenne naar de aanstormende  5D energie en ontvangt iedere zonnestraal op een klein plateau in mijn vensterbank.

Ik neem mijn kristallen regelmatig in de hand en geniet van ze. Ze stellen mij in staat om mij heel snel te verbinden met informatie komende uit de sfeer van mijn Hoger Zelf.

Deze nieuwe Andara Inanna vertegenwoordigt een sterk vrouwelijke energie en de ervaringen met de Lady Nellie - die ook een hele sterke vrouwelijke energie in zich draagt - heeft mij getoond, dat ik daarmee heel goed overweg kan.

HET PROFIEL VAN DEZE ANDARA IS OP ZICH AL INSPIREREND.

Deze Andara heeft de naam Inanna*s wijsheid gekregen, een Sumerische godin ook wel *The Lady of Heaven* genoemd.

Dit kristal begeleidt je op je innerlijke reis naar wijsheid en helderheid.

Deze Andara faciliteert het oplossen van de sluiers van onwetendheid en illusie en ondersteunt de openbaring van de echte betekenis van dienstbaarheid.

Deze krachten tezamen zorgen voor eenwording, healing en bevrijding.

01-12-2019 - I DO IT MY ........WAY !

Nu....deze bekende titelsong is een prachtige boodschap, die ik iedereen kan aanbevelen. Naar anderen luisteren, helpen of je laten helpen, inspireren of laten inspireren. Het is allemaal prima, maar doe het vooral op jouw manier.

Dat luisteren heb ik bij de aanschaf van de laatste Andara (de Inanna) absoluut gedaan en ik heb er geen spijt van.

Maar hoe merkwaardig is het om al na slechts enkele dagen iets te gaan voelen, dat helemaal hoort bij dit kristal en past bij mijn innerlijke reis op weg naar helderheid en wijsheid.

Ik heb verschillende keren mogen ervaren, dat de sluier tussen deze wereld en *de-andere-wereld* toch wel heel dun is. Het is een hele dunne afscheiding, die je voooral energetisch moet bekijken. Een afscheiding die er alleen is door onwetendheid.

Als je gaat zien, dat deze driedimensionale wereld een wereld van projectie en illusie is, dan komt er een sooort helderheid en inzicht, die een verschuiving veroorzaakt in je beleving van alle ervaringen.

Er ontstaat een gevoel van eenwording. En door dat eenheidsgevoel voel je, dat er een enorme healing plaats vindt. Voel je die healing, dan geeft dat een enorme bevrijding.

Als je na dit verhaal nog eens leest, wat de werking is van het Inannakristal (zie november-blog) dan begrijp je nu, waarom deze Andara zo*n onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij uitoefende.

Had ik bij de Lady Nellie het gevoel eerst een plek te moeten vinden, alvorens deze te kunnen aanschaffen. Hier was het *the other way round*.

Ik pakte het pakje uit en onmiddellijk trok mijn aandacht naar een grote boeddha in mijn kamer. Het was bijna eng om te zien, hoe deze Andara door haar vorm en afmeting naadloos tussen de voeten van de boeddha paste.

Ook de Inanna doet het op haar manier.

06-(deel 1)-12-2019 - PERFECTIE

Aan het begin van de week bekeek ik mijn Andara- elftal  en mij overviel een gevoel van perfectie. Dat gebeurt mij niet vaak, want er valt altijd wel iets te verbeteren.

De volgende ochtend in de sluimering van het wakker worden, zo*n dmensie waarin laatste droomflarden en andere beelden zich aandienen, was daar het beeld van een gigantische Kosmos met duizenden oranje sterren. Het bijzondere was, dat dit beeld heel veel diepte had en dat ik het enige tijd kon *vasthouden*.

Weer een dag later kwam wederom de Lemuria Gold Andara op mijn pad. De Andara die ik al maanden op het oog heb, maar die mij lange tijd nog niet *riep*.

Vandaag heb ik de roep van de Andara beantwoord en binnenkort gaat deze Andara de functie van Reis Andara op zich nemen en ga ik overal mee naar toe slepen.

Het verhaal is natuurlijk niet compleet zonder een beschrijving van deze Andara.

06-(deel 2)-12-2019 

LEMURIAN ETHERIUM GOLD

Deze Lemurian Etherium Gold Andara varieert van lichtroze champagne tot helder oranje goud met een intense gouden tint van lichtenergie, die binnen sprankelt.

Vanuit het wezen van dit kristal danst de gouden straal.

Deze gouden straal activeert jouw licht-wezen en brengt het licht van jouw ware essentie naar voren.

Nou....zo*n Andara wil je toch altijd bij je dragen !

06-(deel 3)-12-2019 - INWIJDING

Ook al was het 6 december...vol verwachting klopte mijn hart. De deurbel ging en daar was het pakje met de nieuwe Andara.

Ik zat net naar een t.v.-programma te kijken en in een pauze bracht ik het pakje omhoog en legde het op mijn bureau. Ik was nog geen 2 tellen beneden of de ingeving kwam om de andere Andara*s op het pakje te leggen. Ik kreeg te horen *Inwijding*.

Natuurlijk popelde ik om het pakje open te maken, maar het was duidelijk, dat de Andara*s daar een ander idee over hadden.

Het t.v.-programma was afgelopen en toen ontwikkelde zich een verhaal, alsof ik met open ogen aan het mediteren was. Het waren beelden - soms bewegend - die zich in de loop van anderhalf uur afspeelden met de nodige tussenruimtes.

De energieën van de Andara*s lieten zich zien als een wolk vlinders. De vlinders cirkelden op speelse wijze om elkaar heen.

Tja....ik dacht: "Zo lang ze spelen................"

Er verschenen ook vogels, wat later palmbomen en een blauwe zee. Een mooie oranje zon aan de hemel als symbool van de nieuwe Andara.

Dan schrik ik even, want er kronkelt een slang over de grond.

De slang richt zich op en er wordt een cobrakop zichtbaar en even later het hoofd/masker van een farao. Wat later op de achtergrond een piramide.

Dan zie ik een plattegrond van een woestijn met 2 rivieren: de Eufraat en de Tigris.

Dan verschijn een tempel met Griekse pilaren en ik heb het gevoel, dat ik bij de Akropolis van Athene ben. Dan is er een sterk gevoel van de aanwezigheid van het orakel van Delphi.

Op een bepaald moment ga ik naar boven, open mijn computer en voel, dat ik het pakje mag openmaken.

10-12-2019 - THE BRIDGE

Op de foto mijn mastercoil en de Lemurian Gold. Ze hebben elkaar in meerdere opzichten gevonden.

Beide hebben aan het eind van een reis gestaan. De mastercoil als definitieve slotakkoord van de coils, de wands en de harmonizers. Hij symboliseert de samenvatting van alle lessen, die ik via de tensor tools concreet kon maken/verwoorden. Deze coil heeft al een groot stuk van Bretagne gezien en mag naast de eretitel *master* nu ook de titel *reis* dragen. Het is dus nu mijn master-reiscoil.

De Lemurian Gold Andara sluit aan bij de mantra die ik opzeg, als ik met de master-reiscoil loop. Zij symboliseert mijn lichtwezen en ware essentie. Het is nu een duo geworden: de één in de linkerhand en de ander in de rechterhand.

Dit duo is zo krachtig, dat ik de mantra gewoon moest/kon verkorten van 82 naar 27 woorden.

A real bridge with two big friends on base of The Cursus, die aan het eind van het boek aangeeft: "Dit is niet het einde van de reis  maar het begin."

05-01-2020 - COMMUNICATIE

Ik schreef het al eerder: "De Andara*s blijven mij verrassen en ze blijven communiceren. Communicatie vindt altijd plaats tussen 2 partijen, dus het komt ook van mijn kant."

Praten met kristallen? Ja....waarom niet ! Ik deed het al jaren geleden in het prachtige grensgebied tussen Finland en Rusland. Hele grote keien hadden niet alleen een luisterend oor, maar gaven mij ook een boodschap. En ook de megalieten in Bretagne waren zeer bereid tot een mooie vorm van interactie.

Dus waarom niet met mijn eigen Andara*s thuis ?

De 3 Andara*s die alle 3 hun eigen plekje hebben (de witte pilaar, tussen de voeten van de boedhha en op mijn tafeltje naast de mastercoil) gaven duidelijk aan, dat ze *s nachts heel graag bij elkaar willen liggen.

Zo*n verzoek kan je niet weigeren en het leek ook direct of een prachtige glans over ze heen kwam. Dat wordt dus elke avond en ochtend deze kristallen verplaatsen. ik heb het graag voor ze over !

17-01-2020 - HERHALING

In het spirituele wereldje wordt nogal eens beweerd, dat de les net zo lang terugkeert, tot hij geleerd is. Weliswaar in een andere vorm, maar terugkeren doet ie!

Door mijn laatste ervaring met de Andara* heb ik begrepen, dat de les ook kan terugkeren op een hoger niveau.

Ooit schafte ik een Andara aan en vrij snel daarna nog één: ze stonden voor 3 Boedhha*s en het onvermijdelijke gebeurde. Een derde Andara maakte deze formatie compleet.

Al snel begreep ik, dat Andara*s in teamverband heel sterk waren. Niet zo zeer de grootte maar hun samenwerking verhoogde hun werking en kracht.

Het onvermijdelijke kwam dus onlangs op mijn pad. Ik bedenk het niet zelf...... het gebeurt ! In de loop van de tijd heb ik geleerd echt te luisteren naar de Bron.

Twee formaties vroegen om een derde formatie. En daar waar de vorige Andara*s stuk voor stuk werden aangeschaft en ik met iedere Andara een individuele band opbouwde......deze derde formatie werd in één keer gekocht. Zo ontstond een krachtige driehoek. Een driehoek à la Tesla: 3, 6 en 9.

Mijn stoel heb ik zo uitgelijnd, dat deze dezelfde afstand heeft tot alle 3 de formaties. In het centrum van dit krachtveld ervaarde ik gisteren al een hoge vorm van inspiratie door een gecompliceerd verhaal *in-no-time* te verwoorden en op te schrijven.

04-03-2020 - SAMENWERKING

Mijn Andara*s liggen vanaf het begin in groepjes, omdat het woord *TEAM* in een beschrijving over Andara*s mij heel erg aansprak.

Op een bepaald moment ontdekte ik, dat 2 Andara*s een ideale combinatie vormden: de Silver Luna (ongekleurd, neutraal en vrij van oordeel) en de Electric Blue Atlantean (brengt energie in beweging, die wijsheid en kennis als een informatieve stroom naar binnen brengt).

Gisteren ontdekte ik, dat de Aqua Serenity (contact met je Hoger Zelf en portaal naar het Christus bewustzijn) heel mooi samenging met de Indigo Elestial Sapphire (de frequentie van het Christus Bewustzijn).

Dat bracht mij er vandaag toe om nog eens verder te kijken naar mogelijke combinaties en na wat passen en meten kreeg ik uiteindelijk 6 mooie passende duo*s.

Het is heerlijk om met zo*n duo (de een in de linkerhand en de ander in de rechterhand) even tot jezelf te komen, tot rust te komen en/of te mediteren.

05-03-2020 - THE MIRROR

Mensen die met Andara*s werken beginnen stap voor stap langzamerhand te begrijpen en te ervaren, dat deze prachtige kristallen als spiegels werken.

Gisteren begeleidde ik iemand voor een bezoek aan het ziekenhuis en pas toen ik thuis was, besefte en voelde ik, hoe moe ik was. Ik was weer eens vergeten van tevoren mijn afsluitoefening te doen.

Een uur na thuiskomst pakte ik 2 Andara*s: de Lady Nellie (Goddelijk vertrouwen, gratie en flow gesteund op licht en onvoorwaardelijke liefde) en de Cyaan Angels (Goddelijke frequenties en de energie van het Engelenrijk).

"Nou, nou wat een woorden." Ik hoor het je al denken en toch................

Het ene kristal in de linkerhand en het andere kristal in de rechterhand en na een paar minuten al voelde ik een kracht, die de rest van de dag bij mij is gebleven.

Het mooiste van alles was, dat ik na deze ervaring een enorme dankbaarheid voelde, die mij als een lichtstroom helemaal vervulde.

Het was mijn eigen kracht, die ik die middag in een ziekenhuis met veel energieën even was kwijtgeraakt. De Andara*s lieten mij voelen en ervaren, dat de kracht er met terugwerkende kracht en nog sterker weer aanwezig was.

Ook het gevoel van dankbaarheid is mij niet vreemd en derhalve was het niet zo raar, dat ik dat even heel sterk mocht ervaren.

Wat is het toch prachtig om dit allemaal zo mee te mogen maken.

08-03-2020 - ORDENING

Afgelopen week heel mooi het verschil gevoeld tussen de duootjes en we hebben het dan over de Andara*s (zie blog 4 maart j.l. SAMENWERKING) en ik denk, dat er op deze manier met de kristallen de komende tijd nog wel het een en ander valt te ervaren.

Vandaag hield ik het groepje van 6 in beide handen en kreeg onmiddellijk het volgende door:

"In deze tijd lijkt er veel chaos te zijn, maar als je het vanuit een hoger standpunt zou kunnen zien, zou je ook het verband tussen alle gebeurtenissen kunnen ontdekken en ervaren, dat in alle chaos een ordening valt waar te nemen.

Als je die ordening gaat zien, zal je merken, dat er zinvolheid is en het zal je ook rustiger maken."

Voor mij is het duidelijk, dat deze boodschap te maken heeft met het oprukkende virus, waarover op dit moment zoveel te doen valt en er door mensen nogal verschillend op wordt gereageerd.

In mijn praktijk heb ik vaak snel een verbinding met mijn Hoger Zelf en ik denk, dat ik dan zaken vanuit een hoger standpunt waarneem.

Ik noem het zelf graag het *tribune-perspectief*.

Juist in situaties waar emoties een grote rol spelen is het aan te bevelen, zaken vanuit dit perspectief te bekijken en waar te nemen. Het vereist even een moment van rust en afstand nemen en het levert absoluut meer helderheid op.

27-03-2020 - SYNCHRONICITEIT

Deze week had ik weer eens de behoefte om de werking van de Andara*s nog iets meer in mijn hoofd te hebben. Volslagen overbodig natuurlijk, want de Andara*s doen hun werk en soms in overleg met de *eigenaar*. Dat laatste woord staat tussen aanhalingstekentjes, want een echte Indiaan zou dat woord nooit gebruiken.

Vorige week had ik al een soort aanloop gemaakt en de Andara*s in duootjes in de hand gehad. Deze week wilde ik de Andara*s als een soort akkoord *in de greep* hebben en werden het viertallen. De pianist in mij wilde de betekenis en de Andara*s zelf als een AKKOORD in de hand weten en in het hart voelen.

Tenslotte lag er vandaag een combinatie van drie viertallen en met een schok realiseerde ik me, dat er totaal iets anders lag.....een DNA-streng met heel veel betekenissen, werkingen en bedoelingen.

De schok zat hem er vooral in, omdat aan het begin van de week Michael Love in een fantastische boodschap het ook had over het activeren van DNA.

Ik haal een klein stukje uit dat bericht en laat dat staan in de originele Engelse versie.

"DNA ACTIVATION. WE BELIEVE A BETTER DESCRIPTIVE PHRASE MIGHT BE - *DNA RECONNECTION* -  AS THE MAIN 12 DNA STRANDS IN THE PHYSICAL CONTAINER ARE RECODED BY COSMIC LIGHT. THEY NATURAL FORM A NEW GEOMETRIC GROWTH PATHWAY AND LITTERALLY PLUG THEMSELVES BACK INTO ONE OF THE CORRESPONDING RESONANT 12 CHAKRA ENERGY PORTALS OR PORTS !"

01-04-2020 DE VERBINDING

Misschien zal het je verbazen, maar het afgelopen jaar had ik best veel moeite om er nu eens voor te gaan zitten en te gaan mediteren. Een soort innerlijke onrust en de drukte van de wereld zorgden ervoor, dat de drempel soms te hoog was om eraan te beginnen.

De afgelopen weken lijkt de wereld tot stilstand te komen. In economisch opzicht een drama, zorgen en spanningen. Maar het geeft ook een soort basis om wel eens even naar binnen te gaan en je allerlei zaken af te vragen.

De opstelling van de Andara kristallen - zoals ik dat in mijn maart blog heb beschreven - brengt mij tot een enorme rust en een bijna automatische verbinding met mijn Hoger Zelf. Misschien mag ik wel zeggen: met het 5D-wezen, dat ik al ben, maar vergeten ben. Het is echt een pathway naar een hogere dimensie en het lijkt erop, dat mijn aanschaf van de Andara kristallen vorig jaar een spirituele kraal is aan mijn levensketting.

Uitgangspunt blijft voor iedereen: verken je mogelijkheden, wees nieuwsgierig en onderzoek de potenties, die in jou zitten en popelen om ontwikkeld te worden.

03-04-2020 - SCHUMANN RESONANTIE (5D) EN ANDARAFORMATIE

Ja...ik dacht al....waar blijft het voorspelde/voorvoelde zwarte stukje en een dag later was het te zien op de weergave (foto SR- grafiek hier onder).

De foto rechts maakte ik gisteren en voor het eerst liggen al mijn Andara*s in deze formatie en ik zie een overeenkomst tussen deze formatie en het raster (foto SR - grafiek). Volgens Michael Love zijn wij immers zelf de makers en brengers van de 5D energie = witte licht op de grafiek.

Deze Andara formatie heeft zo*n positieve en ongelofelijk sterke kracht: Real Power!

Ik had ook het gevoel/gezien, dat er zich boven de Andaraformatie een Vortex ontwikkelde.

Het is voor mij duidelijk, dat deze formatie een enorme bescherming biedt en dat wij lichtwerkers zijn. Dat is de eerste keer, dat ik dat in mijn leven zonder enige schroom zeg.

LICHTWERKERS WERKEN SAMEN MET HET LICHT !

Deel deze pagina