16-04-2020 - DE HELENDE KRACHT VAN ANDARA KRISTALLEN

Gedurende een week had ik een beetje vreemd gevoel zo net tussen buik en maag. Ook in mijn keel voelde ik iets krampachtigs, waar ik niet echt blij van werd. Ik had het gevoel, dat de ene plek/gewaarwording sterk te maken had met de andere plek/gewaarwording.

Ik probeer dan altijd te begrijpen, waar een vreemd gevoel of een pijntje vandaan komt. Waar heeft het mee te maken en wat kan de oorzaak zijn?

Ik kon er niet echt de vinger op leggen, maar ik ging toch wel zitten denken aan een oplossing en zo kwam ik bij mijn Andara kristallen terecht. Ik ging eens kijken of er kristallen tussen zaten met een healende werking.

Twee van de Andara*s sprongen eruit. De Angel Aura Radium (extreem hoge healingvibratie) en de Ascendant Lilac (healer en activator van de hogere chakra*s). Toen ik lekker in de zon op mijn stoel lag met de ene kristal op mijn derde chakra (keel) en de andere op mijn vijfde chakra (zonnevlecht), drong het tot mij door, wat er aan de hand was.

Mijn derde chakra (de zonnevlecht) had de afgelopen tijd de ellende en de onzekerheid in de wereld om mij heen veel te veel in zich opgenomen en met al die informatie kon ik geen kant op (derde chakra = communicatie). Normaal gesproken bespreek je de nodige problemen, maar van deze toestand weet eigenlijk niemand welke kant het opgaat.

Ik heb altijd ervaren, dat kennis van de oorzaak op zich al voor een groot deel healend werkt. De Andara*s hebben daar nu hun steentje aan bijgedragen.

Het voelt nu allemaal meer ontspannen aan en ik blijf nog even een paar dagen bezig met deze *behandeling*.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen.........die dropjes met honing voelen ook wel heel erg goed !

25-08-2020 - GETAL 19

Ontwikkelingen gaan soms snel en zijn niet tegen te houden. Ooit had de maker van de tensor tools al aangekondigd, dat er een tijd zou komen, dat je zijn producten aan de kant zou zetten. Toen......kon ik dat eigenlijk niet geloven.

Het afgelopen jaar ben ik enorm aan de slag gegaan met de Andara kristallen, die voor mij een hele lichte energie vertegenwoordigen. Een energie vol geloof, hoop en kracht voor de toekomst.

Vandaag was het dus de dag om een aantal van mijn tensor tools uit mijn kamer te halen. Het voelde als een te zware energie voor mij. Tegelijkertijd had ik mijn oog laten vallen op een rode Andara, maar....dat zou nummer 19 zijn. Iets in mij vertelde, dat ik voor de aankoop toch eens moest kijken wat het getal 19 symboliseert. Van de vele aspecten haal ik er hier een paar uit en zet ze op een rijtje.

- Het draagt de energie van vooruitgang, motivatie en ambitie.

- Het getal 1 heeft een trilling van onafhankelijkheid en individualiteit.

- Het getal 9 draagt de energie van de spirituele wetten.

- Het getal symboliseert intuïtie en oplossen van problemen.

- Dienen van de mensheid (zielsopdracht), spirituele verbinding en innerlijke wijsheid.

- In jezelf geloven en je dromen volgen.

- Jij bent degene, die je toekomst creëert door je gedachten en acties.

Dat dit getal ook heel duidelijk het einde (9) en het begin (1) van iets nieuws symboliseert, gaf mij net dat hele kleine zetje omdatgene te veranderen, dat ik de laatste tijd al voortdurend voelde.


En zo gingen ook de laatste tensor tools eruit en werd de nieuwe Andara (Indian Fire) besteld.

26-08-2020 - INDIAN FIRE

Deze Andara zendt de vibratie van onvoorwaardelijke liefde en vreugde uit. Als jij je aangetrokken voelt tot de Indian Fire, ben je klaar om je leven op aarde naar een hoger plan te brengen.

Dit vuurrode kristal begeleidt je met haar trillingen naar een verhoogd veld van bewustzijn geheel volgens jouw Kosmisch Plan.

Oude patronen en angsten in jouw lichaam mogen geheeld worden, waardoorde nieuwe frequenties van licht en liefde geïntegreerd worden.

Ze transporteert je door de 5-dimensionale poorten naar een tijdloze energie, waar transformatie van je hele energieveld tot stand mag komen. Deze krachtige upgrades mogen een bijdrage leveren om het nieuwe bewustzijn uit de hogere dimensies effectief in de collectieve samenleving terug te brengen, zodat met jouw hulp het aardse veld in liefdestrilling verhoogt.

02-09-2020 DE IDEALE COMBINATIE

Soms vallen bepaalde zaken onbedoeld en onverwachts op hun plek. In augustus schreef ik al, dat een aantal tensor tools even aan de kant gingen en tegelijkertijd kwam het Andara-kristal Indian Fire op mijn pad.

De kleine mastercoil is een vaste metgezel tijdens mijn wandelingen en symboliseert voor mij belangrijke uitgangspunten samengevat in een mantra.

De Indian Fire sluit daar op de een of andere manier naadloos bij aan. Ze bevinden zich als het ware op hetzelfde niveau.

Niet zomaar blijkt het nu - de een in de linkerhand en de ander in de rechterhand - een ideale combinatie te zijn om mij te richten op hogere energieën. 

Het is de ideale combinatie om vlak voor een sessie even helemaal tot rust te komen en mij te richten op datgene, wat komen gaat.

28-09-2020 - NEW FORMATION

Zo af en toe neem ik mijn Andara kristallen in de hand en in de bekende twee bij twee formatie, leg ik ze daarna weer neer. Zo ontstaat uiteindelijk na verloop van tijd een *laddertje* met aan beide kanten 6 kristallen.

Al eerder had ik gemerkt, dat de Andara kristallen een eigen wil hebben en vandaag vertelden ze mij, dat ze op een andere manier neergelegd wilden worden.

Zo ontstond een veld van 3 bij 4 of als je wil van 4 bij 3. Van boven naar onder zijn dat 3, 6 en 9 en zo kwam ik direct terecht bij de fascinerende getallenreeks waar Tesla ons op wees

Maar pas op het moment dat ik de foto in mijn blogverhaaltje zag, begreep ik dat de boodschap veel persoonlijker was. De Andara-formatie vertegenwoordigde de 3 zuilen, waar ik het gisteren in mijn blogverhaaltje over had:

                                               LIEFDE, ZUIVERHEID EN WIJSHEID

01-10-2020 - VOORBEREIDING

Van de week heb ik weer ervaren, hoe belangrijk het is om vóór een sessie even tot rust te komen en je voor te bereiden op wat komen gaat.

Soms heb ik daar wel eens wat minder aandacht voor, maar als je er uitgebreid de tijd voor neemt, kunnen er bijzondere dingen gebeuren.

Zoals ik vorige maand al schreef, brengt de Indian Fire (Andara kristal) je door de 5-dimensionale poorten naar een tijdloze energie, waar transformatie van je gehele energieveld tot stand komt.

Nieuwe frequenties van liefde en licht mogen geïntegreerd worden.

Ik had mij samen met de Indian Fire in alle rust goed voorbereid en tijdens een sessie kwam bij mij een spirituele heelmeester door. 

Dat was weer een bijzondere ervaring, die als een plaatje in mijn geheugen gegrift staat.

12-11-2020 - RICHTING

Het is niet de eerste keer, dat de Andara kristallen aan mij iets laten weten en zeker ook  niet de eerste keer, dat het gaat om de combinatie en de samenstelling van de formatie.

Deze keer was het vanmiddag tijdens een meditatie met de Indian Fire en de mastercoil, dat de Andara*s mij in een beeld lieten zien, dat ze neergelegd willen worden op de manier zoals bijgaande foto laat zien.

Het geeft bij mij 2 associaties, waarvan de eerste is, dat het een pijl aangeeft en iets zegt over de richting, die ik de afgelopen dagen met een nieuwe affirmatie heb bewandeld. De boodschap is kort en kracht: "Ga zo door."

De tweede associatie komt bij mij boven, omdat het getal 13 mij iets zegt over de grote Meester en zijn 12 leerlingen. Frappant is, dat de Indian Fire hier de vuurrode speerpunt vormt en daarmee in zekere zin de 2 associaties met elkaar verbindt.

In ieder geval brengt het mij voor de zoveelste keer een les, die ik vaker heb gehad: "LUISTEREN !" En daarmee wordt natuurlijk bedoeld....naar je innerlijke stem.

13-11-2020 - AFFIRMATIE

Een affirmatie is een uitspraak, die je vaak herhaalt. Door de herhaling ontstaat er een gedachte, die je steeds meer gaat geloven en zich in je leven gaat manifesteren. Affirmatie betekent letterlijk: bekrachtiging.

In onze gedachten spelen zich vaak ook negatieve gesprekken af en daarmee beïnvloed je ook jouw werkelijkheid. Gedachten zijn krachten, dus let op wat je denkt en dat is niet gemakkelijk, omdat onze gedachten ongecontroleerd vaak alle kanten opgaan of zich richten op negatieve ervaringen.

Wil je die negatieve kant van jezelf veranderen, dan is het goed om een positieve affirmatie te bedenken.

Gisteravond zat ik een beetje te dagdromen bij de nieuwe opstelling van mijn Andara*s en ik begon behoorlijk met mijn hoofd te schudden. Dat is een ongecontroleerde beweging, waarvan ik inmiddels weet, dat ik daardoor verbinding heb met........

Ik vroeg mijn Andara*s (Ja......ik heb een heel persoonlijke band met deze kristallen) om mijn mastercoil op te laden. De Andara*s hebben een hoge trilling en zijn in staat andere kristallen op te laden.

Even later viel het kwartje en begreep ik, dat de nieuwe opstelling van mijn Andara*s niet voor niets door hen was gevraagd. Deze speerpuntige opstelling liet mij weten, dat het nou juist de kracht is van een affirmatie om je op een bepaalde uitspraak te focussen.

Het begrip affirmatie is mij al jaren bekend en ik heb er eigenlijk te weinig gebruik van gemaakt in mijn eigen leven. Juist de afgelopen dagen heb ik gemerkt, hoe snel en sterk een affirmatie je gedachten, je gedrag en welzijn kan veranderen.

Niet alleen luisteren, maar ook focussen dus !

07-12-2020 - ELECTRIC BLUE ATLANTEAN

Mediterend in de schemer met een klein lampje aan, pakte ik twee van mijn Andara kristallen om daarmee aan de gang te gaan.

Even was daar de verwarring of ik wel de juiste kristallen had gepakt. In het weinige licht kon ik het niet goed zien, want het zijn twee kristallen die heel erg op elkaar lijken, zowel wat vorm als wat kleur betreft. Voor de uitdaging om het dan maar te voelen, had ik op dat moment even geen geduld.

Ik hield een van de kristallen voor het licht van mijn computer die aanstond en ontdekte voor het eerst de fantastische binnenruimte, die het kristal mij liet zien.

In de Electric Blue Atlantean was duidelijk een kubusvorm aanwezig.

Ah....daar was *ie* weer de kubusvorm. Een vorm die mij op de een of andere manier altijd aanspreekt en veelvuldig in mijn meditaties is verschenen. Een vorm die ook driedimensionaal in de graancirkels verschijnen en een van de Platonische lichamen is. 

28-01-2021 - LEREN LUISTEREN

Informatie over anderen doorkrijgen is altijd heel prettig. Voor de ander soms confronterend, maar dat is wel, waar je het meeste aan hebt.

Informatie voor jezelf is een wat langere weg. Door schade en schande leer je, dat je daar toch echt naar moet luisteren.

Het is een beetje net als healing. Voor anderen ? Oh...we staan direct klaar ! Maar als het jezelf betreft, wil je dat nog wel eens vergeten, terwijl het *gereedschap* voor je neus ligt.

Dit kwam allemaal een beetje bij me boven, nadat ik had gemediteerd met de Andara*s in de *pijlpunt-opstelling* vlak voor me. Hoe het precies werkt, weet ik nog steeds niet, maar de Andara*s lieten mij weten, dat ze graag tegen elkaar aan wilden liggen.

En daar verscheen eigenlijk het glas in lood raam, dat ik eerder beschreven heb. Wat een kracht ! Wat een power !

29-01-2021 - FOCUS

Terwijl de Schumann resonantie gisteravond een heftige witte registratie vertoonde ( = 5d energie) besloot ik nog even aan het eind van de dag in mijn meditatiestoel te gaan zitten.

Wederom verzochten de Andara*s mij ze in een andere formatie te leggen: een bolvorm.

Hun energie was de laatste dagen al heel sterk, maar deze keer leek hun energie zich te focussen als een laserstraal.

In meditatie ben ik de afgelopen jaren heel wat gewend, maar deze keer.....

Ik had mijn ogen nog niet dicht gedaan of ik schoot als een raket omhoog. Zelfs mijn stoel kraakte en het leek, alsof ik door een schietstoel werd gelanceerd.

Niet uit de dampkring, niet voorbij de planeten, niet uit het zonnestelsel, maar uit het melkwegstelsel. Het melkwegstelsel liet zich zien als een bol en op dat moment kreeg ik de volgende boodschap

"BEWUSTZIJN IS NIET AFHANKELIJK VAN MATERIE."

Het leek alsof ik een afwachtende houding had, maar al vrij snel kreeg ik te horen:

"Dit is alles."

Een dag later vroeg ik mij af, wat er met "Dit is alles"  bedoeld werd.

1. De meditatie is afgelopen.

2. BEWUSTZIJN is alles.

3. Wellicht beide !

02-03-2021 - WINDOWS

Ooit zong André Groote op een cursus een van zijn liedjes (Windows) en ik had het gevoel, dat hij het voor mij zong. Later begreep ik, dat ik op onbewust niveau op dat moment begreep, waar het over ging.

Daar moest ik vandaag aan denken, toen ik mediteerde met de Andara kristal (Jewel Etherium Gold) in mijn hand. Deze Andara activeert mijn lichtwezen en brengt het licht van mijn ware essentie naar voren.

(zie foto)

Tijdens de meditatie waarbij ik overigens bijna in slaap viel, mijmerde ik over dromen en moest ik denken aan wat ik iemand onlangs schreef:

"Tijdens een droom laten we tijd en ruimte los en kunnen we ons met alles en iedereen verbinden en verbonden voelen."

En nog beter begreep ik het liedje van André.

In de meditatie kwam het beeld naar voren, dat ik vanuit de denkgeest, die ik als een kamer voor me zag, kon kijken door het ene raam naar de wereld, waarin wij in het hier en nu leven of.... door het andere raam naar de droomlevens in welke tijd en of ruimte dan ook.

De denkgeest projecteert en is altijd wakker of het nou dag of nacht is.

06-03-2021 - RITUEEL

Het is een steeds terugkerend ritueel. Na de maandelijkse grondige schoonmaak gaan alle Andara kristallen in bad en belanden met z*n allen als een echte familie in de bowl met water.

Na een paar uur verwonderde ik me over het prachtige schouwspel van de belletjes, die als kleine visjes aan de kristallen bleven hangen.

Hoe zit het nou ook weer ?

In het water zitten de gassen zuurstof en stikstof. Het koude water uit de kraan warmt na een paar uur op en de zuurstof en stikstof komen als gassen vrij en dan zie je een massa luchtbelletjes ontstaan.

09-03-2021 - VOL ONGELOOF

Mijn Andara kristallen lagen al een paar dagen in het water en op een bepaald moment kreeg ik het seintje, dat ze graag weer op hun plek terug wilden. Voor mij is het steeds ook weer een wonderlijke ervaring, dat de Andara*s communiceren en precies aangeven, wat ze willen.

Over wonderen gesproken....

De Andara*s hebben een vaste plek en één voor één haalde ik ze voorzichtig uit de bowl en legden ze ter droging even op een handdoek. Een half uurtje later legde ik ze op hun plek totdat....ze allemaal weer op hun plek lagen, maar....IK HIELD ER ÉÉN OVER !

Vol ongeloof keek ik naar deze Andara en dacht...er is er eentje bijgekomen !

Het voelde als een soort wonder en ik heb zeker 3 of vier keer de formaties nageteld. Drie, zes, negen en één in de Buddha. Nog een keer tellen...maar er bleef er één over.

Mijn ongeloof werd langzamerhand overwonnen door mijn gezonde verstand, want dit kon gewoon niet ! En ik begon te begrijpen, dat een van de kristallen moest zijn gebarsten, terwijl ik ze toch altijd met uiterste voorzichtigheid behandel. Op de foto van 6 maart, kan je ook zien, dat deze kristal bovenop ligt.

Kijken en nog eens kijken en ja hoor, het stukje behoorde duidelijk (roodbruine kleur) tot een van de kristallen van groep 6.

Probleem opgelost, maar nog niet mijn gevoel, want het wonderbaarlijke gevoel bleef nog even bij me hangen, hoewel ik achteraf ook wel moest lachen om de Banana splitachtige situatie.

11-03-2021 - OP LEVEN EN DOOD

Soms komen bepaalde zaken op nogal onverwachte momenten heel erg samen. Je doet er niet je best voor, het gebeurt gewoon.

Het afgelopen weekend kreeg ik van Marion Berndsen (medium van het jaar in 2007) haar boekje opgestuurd met als titel "De schoonheid van het leven na de dood."

Nog geen dag later kreeg ik van het medium van Barneveld (ja...als medium trek je mediums aan) een tip om op Netflix naar de serie "Surviving death" te kijken.

En langzamerhand bekroop mij het gevoel en een lichte wens om een apart hoofdstukje op mijn website te wijden aan het leven na de dood.

Vooral omdat ik als ervaringsdeskundige (bde) ook de nodige ervaringen heb gehad, die mijn TWIJFELEN over dit onderwerp heeft veranderd in een WETEN.

De meest ingrijpende ervaring was wellicht de moord op een overblijfhulp op het schoolplein, waar ik destijds werkte. Ik had die dag buikgriep en was die dag niet aanwezig. Op de plek waar ik normaal stond, als de kinderen weer naar binnen moesten, gebeurde dit drama.

Ik voelde een sterke behoefte om *s avonds op bezoek te gaan, bij het gezin, waarvan het jongetje na dit gebeuren direct zijn telefoon had gepakt om de politie te bellen.

Die avond kon ik het niet laten om de plek des onheils te bezoeken. Het was een beetje een macaber gevoel om daar in het donker op een verlaten schoolplein in mijn eentje op een plek te staan, waar die dag zich zo*n drama had afgespeeld.

Op dat moment verscheen er een lichtzuil en de overblijfhulp liet zich in het licht zien, zwaaide vrolijk naar mij en verdween langzaam in de zuil omhoog. Het was een ware hemelvaart en levensecht.

Deze en andere ervaringen hebben mij duidelijk gemaakt, dat het leven in welke vorm dan ook niet eindig is.

Vandaag pakte ik de gebarsten Andara kristal (die in tweeën was gesplitst) en ging in mijn meditatiestoel zitten.

De boodschap kwam direct en was kort en krachtig: "ALLEEN DE VORM VERANDERT."

19-03-2021 - STEENTJE

Op mijn dagelijkse wandeling schopte ik gisteren voortdurend tegen steentjes. Zo vaak...dat het mij begon op te vallen. En zo vaak, dat ik me langzamerhand begon af te vragen, wat de betekenis hiervan zou kunnen zijn.

Was ik aan het protesteren en trapte ik tegen zaken aan ? Nee...de puberteit ligt toch echt ver achter me.

Vlakbij de ophaalbrug in de Dorpsstraat schopte ik tegen een steentje en pas toen het terecht kwam in een veldje grijze steentjes, viel me op, dat het een blauw steentje was. Het was op dat moment zo koud en winderig, dat ik verder liep met de gedachte: "Morgen kom ik hier weer langs en dan raap ik het wel op."

Vandaag pakte ik het op en maakte ik het thuis met een borsteltje schoon. Er verscheen een diepblauw kristal, dat me erg deed denken aan de blauwe Lady Nellie (Andara kristal).

Glas of Andara of geef ik er zelf een betekenis aan ?

Het heeft voor mij nu al een speciale betekenis, vooral omdat ik weet, dat de Andara kristallen zo maar in je leven kunnen verschijnen.

Ik ga er van de week een keer mee mediteren en wie weet, wat het mij gaat vertellen !

20-03-2021 - TEST

Natuurlijk wilde ik het weten. Is het steentje glas of een Andara kristal ?

In kringen van *kristaldeskundigen* gaan soms de wildste verhalen en als je er wat langer mee bezig bent, weet je dat je vooral op je eigen gevoel af moet gaan.

In *Andara-kristallen 1* kan je lezen, dat bij het allereerste Andara kristal, waarmee  ik in aanraking kwam (de Aqua Serenity) dat direct al goed zat.

Dus ging ik gisteravond met mijn steentje in mijn meditatiestoel zitten, want ik wilde nou wel eens weten.........en ik begon er met weinig verwachtingen aan. Het voelde een beetje als te gehaast en geforceerd. kon ik nou echt niet tot morgen wachten ?

Ik zat nog niet of ik kreeg te horen: "IK BEN..........."

Het scheelde niet veel of ik had hardop gezegd......"Ja, ja en verder....wat ben je?"

Maar er volgde niets. Ik wachtte, maar er volgde niets.

Na enige tijd besefte ik, dat het Goddelijke zichzelf niet benoemt. God heeft geen naam. Oftewel: "God is"en verder doen wij er het zwijgen toe.

"IK BEN............."

22-03-2021 - ANTWOORD

Het was mooi, dat de nieuwe Andara mij de boodschap "IK BEN" gaf. Het heeft mij een aantal inzichten en lessen gegeven, die ik in het betreffende blogje niet verder heb uitgewerkt.

Wellicht kom ik in de toekomst op enkele details hiervan terug.

Andara*s stellen je altijd voor verrassingen en dus verbaasde het mij niet echt, dat bovenstaande boodschap toch werd afgemaakt.

"IK BEN EEN HEALINGSTONE" en na deze boodschap wist ik direct wat de plek zou zijn, waar de Andara zou moeten liggen.

Het was een indirecte boodschap en het gaf een antwoord op de vraag, waar ik al een paar dagen mee rondliep.

Mijn motto is niet voor niets: "Sommige problemen lossen zichzelf op."

23-03-2021 - VONDELING

De nieuwe Andara die onlangs letterlijk op mijn pad kwam, heb ik omgedoopt met de naam VONDELING.

Het geeft een apart gevoel om van deze vondeling helemaal niets af te weten.

Op de een of andere maniers is dit kristalletje op die plek terecht gekomen....maar hoe?

Terwijl ik VONDELING tijdens een meditatie maar weer eens in de hand nam, al was het maar om een verbinding op gang te brengen, kwam het sterke idee bij mij boven om hem te laten opladen door mijn andere Andara kristallen.

Ik weet, dat dit kan en ik heb het al een paar keer voor anderen gedaan. Deze keer is VONDELING aan de beurt.

Deel deze pagina